Buongiorno: Novogodišnja ponuda za firme

Novogodišnji praznici su ponovo pred nama. Umesto da šaljete obične čestitke, obradujte svoje poslovne partnere mini-tortama sa novogodišnjom dekoracijom i logoom vaše firme. Odaberite jedan ili više popopularnih ukusa – reforma (čokolada), esterhazi (lešnik) ili moskva (voće) i naš će kreativni tim u dogovoru sa vama osmisliti kompletnu dekoraciju. Mini torte ćemo predviđenog datuma dostaviti na vašu ili adrese vaših poslovnih partnera.

Ne zaboravite da se naše poslastice prave od prvoklasnih sastojaka, pa ih osim maštovite dekoracije odlikuje i izvanredan ukus. Otuda su vrlo prigodan poklon koji će vašim saradnicima i partnerima na pravi način ulepšati predstojeće praznike.

Na pomenute mini torte odobravamo novogodišnji popust od 20 odsto, kao i dodatne popuste u zavisnosti od količine, odnosno broja komada koji ste poručili. Javite nam se i sa zadovoljstvom ćemo izračunati kolika bi bila konkretna cena u vašem slučaju.

U ponudi imamo i kompletan slatki program – pravo rešenje ako pripremate novogodišnji koktel u vašoj firmi. Uživajte uz popularne macarons-e, cupcake-ove i druge poslastice iz naše radionice i na pravi način proslavite dolazak još jedne uspešne godine.

Za sve porudžbine i dodatne informacije možete nas kontaktirati na 011 2520 250.

Želimo Vam srećne predstojeće praznike i sve najbolje u novoj godini!

ShareShare on FacebookTweet about this on Twitter